robi 2

Bár közhelynek tűnik, mióta az eszemet tudom, állatorvos szerettem volna lenni. Gödöllőn egy arborétum közepén laktam, agrármérnök édesapámat pedig elkísértem sokszor  a munkája során. A folyamatos természetközelség megtette a hatását. Egy kis megingást jelentett az élsport, ezen belül a kézilabda iránti elkötelezettségem, de az állandó sérülések pontot tettek a sportkarrierem végére. Ettől kezdve teljes szívvel fordulhattam az állatgyógyászati tanulmányaim felé.

Általános iskolai tanulmányaimat Gödöllőn a Karikás Frigyes Általános Iskolában folytattam (1973-1981) ,majd szintén szülő városomban a Török Ignácz Gimnáziumban végeztem el a  középiskolát (1981-1985)

Ezt követően az Állatorvosi Tudományi Egyetemre kerültem ahol megszereztem az orvosi diplomámat (1985-1990).

Negyedéves koromban cserediák program keretében Kanadába mehettem. Dolgoztam klinikán és a Guelf Egyetemen is.

guelph Ott találkoztam először komolyan a kisállatorvoslással, hiszen itthon akkoriban még az egyetemi képzés a haszonállatokkal foglalkozott inkább. Ez komoly hatással volt a pályámra abból a szempontból, hogy amikor a rendszerváltás idején a körzetek átalakultak az elsők között nyitottam meg én is a magánrendelőt.

Államvizsgám után a Dalmandi Mezőgazdasági Rt.-ben kezdtem meg állatorvosi pályám, mint üzemi állatorvos , ahol haszonállatokat gyógyítottam. Később az RT idegenforgalmi és Reprezentációs Igazgatója lettem, ahol a szakmám mellett más oldalát is kipróbálhattam képességeimnek.

A vállalat idegenforgalmi, turisztikai és reprezentációs létesítményei tartoztak hozzám, valamint az Rt ménese, vadásztatása és halászata.

Dalmandon 10 évet éltem és dolgoztam. 1993 és 2000 között kisállatpraxist üzemeltettünk egy állatorvos kollégámmal Dombóváron, a fő állásom mellett. 2000-ben Kaposvárra költöztem és ott önálló kisállatpraxist nyitottam, amit jelenleg is üzemeltetek. A régió számos állatorvos kollégájával kiváló nexust ápolva napi munka kapcsolatban vagyunk, segítve megoldani azon esteket, melyek komolyabb felszereltséget vagy speciális megoldásokat igényelnek.

2007-től elvégeztem az Állatorvos Tudományi Egyetem Kisállat- klinikus  szakállatorvosi postgraduális képzést, ahol megszereztem a Kisállat Klinikus Szakállatorvosi diplomát 2010-ben.

2008-tól a Pannon Agrártudományi Egyetem Tangazdaságának is én lettem az ellátó állatorvosa, ahol gazdasági haszonállatok gyógyítását is folytatattam 7 éven át.

2010-ben Dombóváron megnyitottuk az új Állatgyógyászati centrumunkat, ahol a kisállat gyógyítással kapcsolatos, valamennyi szolgáltatás rendelkezésre áll és a rendelőnkkel együtt Alphazoo áruház, patika és kozmetika is üzemel.

Amit nagyon fontosnak tartok, hogy a kollégáimmal mindig naprakészek legyünk a legmodernebb eljárásokból, műtéti technikákból és ezért lényeges a specializáció is. Így biztosítani tudjuk a magas színvonalú, minőségi ellátást a betegek és a beküldő kollégák számára. Nagyon fontos, hogy ezt a sikeres praxist megbízható, lelkiismeretes és jól képzett kollegáim nélkül - akik a csapatunkat erősítik - nem tudtam volna felépíteni.

Jelenleg  5  orvos és 6 szakképzett asszisztens és eladók segítik munkámat.

2016-ban ért az a megtiszteltetés ami  a  munkám talán egyik legnagyobb elismerése ,amiért érdemes volt küzdeni  és dolgozni az az volt, hogy az év praktizáló állatorvosának választott a szakma.

Jelenleg Kaposváron élek házasságban. Két saját és két nevelt lányom van.

A titka annak, hogy kiegyensúlyozottan és eredményesen tudjon élni az ember, a boldog családi háttér. Minden sikeres ember mögött áll egy nő, aki ezt meg tudja teremteni és ez nálam sincs másképp. És az igazi siker az volna, ha valamelyik gyerekem vinné tovább azt a művet, amit az ember felépített egy életen át.

 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Bővebb információ Elfogadom