• csapat 2
  • edina
  • robitamas

Kedves Állattulajdonosok!

Kisállatrendelőnk Kaposváron 2000, Dombóváron 2010 óta működik, és ez idő alatt igyekeztünk szolgáltatásainkat úgy alakítani és bővíteni, hogy maximális mértékben meg tudjunk felelni az igényeknek.

A kedvtelésből tartott állatok manapság hozzátartoznak az életünkhöz, sok esetben szinte családtagokká válnak.

Évtizedekkel ezelőtt a gazdasági haszonállatok gyógyítása jelentette az állatorvosi tevékenység oroszlánrészét. A hobbi és egzotikus állatok előtérbe kerülésével nemcsak a szakmai képzésünket kellett megváltoztatni, hanem a működéshez szükséges feltételeket, felszereltséget is meg kellett teremteni. A mai korszerű rendelőkben már természetessé váltak azok az eszközök, amelyeket már a humán egészségügy terén is megszoktak a betegek. Ez alól a mi rendelőnk sem kivétel, hiszen olyan berendezések állnak a gyógyítás szolgálatában, mint a színes ultrahang, a digitális röntgen, teljes laborgéppark, endoszkópok és a biztonságos altatást szolgáló, légzést, keringést és szívműködést követő monitorok, illetve a legmodernebb altatógépek.

A rutin betegellátáson kívül olyan speciális vizsgálatokat (komplett vérvizsgálat, időskori szűrővizsgálat, szemészeti, fogászati vizsgálatok, hivatalos dysplasia szűrés) és műtéteket (plasztikai sebészet, baleseti traumatológia, csontízületi műtétek, gerinc műtétek, stb.) is el tudunk végezni rendelőinkben, amit kisebb rendelőkben csak részben vagy egyáltalán nem tudnak megoldani.

Nagyon sokan érkeznek hozzánk nemcsak Kaposvárról, hanem a környező településekről is.

A környező állatorvos kollégáimnak köszönhetően a munkánk jelentős részét ma már a beküldött betegek jelentik, akik Somogy megye távolabbi részéről, Tolnából, Baranyából, Zalából és a legkülönbözőbb helyekről érkeznek.

Ehhez nemcsak megfelelő tárgyi feltételekre, hanem szakmai tudásunk folyamatos fejlesztésére is szükség van, hogy mindig naprakészek tudjunk lenni.

A klinikai szakképesítéseken kívül kollégáimmal folyamatosan részt veszünk mind hazai, mind külföldi konferenciákon, hogy a legújabb gyógyítási eljárásokat is elsajátítsuk.

Rendelőnk tagja a Kisállat Neurológia Társaságnak (www.kisallatneurologia.hu), melynek tagjai az ország különböző pontjain - így például nálunk is - azonnal el tudják látni a speciális idegrendszeri elváltozásokkal bíró állatokat ( gerincsérv, traumás fej/gerinc stb. sérülések, epilepsia).

Partnerei vagyunk a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesületnek, melynek kapcsán valamennyi kedvenc ortopédiai ellátását, szűrővizsgálatát el tudjuk végezni rendelőinkben.

A növekvő elvárásoknak megfelelően a szolgáltatásainkat is igyekszünk folyamatosan növelni. A korábban megszokott rendelői működésünkön felül évek óta sikeresen üzemel az állatorvosi mentőautónk, mellyel az otthoni betegellátást, védőoltásokat, sürgősségi ellátást, műtétekre szállítást is meg tudjuk oldani.

Természetesen a jövőben is számíthatnak ránk sürgős esetekben, rendelési időn kívül is, illetve hétvégén és munkaszüneti napokon.

Forduljanak hozzánk bizalommal, hiszen azért vagyunk, hogy segíthessünk!

 

Kaposvár

Állatorvosi rendelő

Kaposvár, Hunyadi u. 5.

 

Rendelési idő:

hétköznap: 09:00 - 19:00

szombat: 10:00 - 12:00

 

Tel:06-82-416-714   06-30-9467-352

e-mail: rendelo(kukac)drgippert.hu

 

Rendelési időn kívül, ügyeleti ellátási lehetőség!

Dombóvár

Állatorvosi rendelő és Alpha-Zoo áruház

Dombóvár, Kórház u. 120. ( A Lidl áruházzal szemben )

Rendelési idő:

hétköznap:  09:00 - 11:00, 16:00 - 19:00

szombat: 08:30 - 09:30

Alpha-Zoo áruház nyitvatartási ideje:

hétköznap 09:00 - 19:00

szombat: 8:30 - 12:00

Tel: 06-74-675-655    06-30-9467-352

e-mail: rendelo(kukac)drgippert.hu

Kozmetika: időpont egyeztetéssel.

 

Rendelési időn kívül, ügyeleti ellátási lehetőség!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Bővebb információ Elfogadom