szechenyi2020 logo

- Kedvezményezett neve: RO-VET Kft.

- Projekt címe: Gyakornoki program a RO-VET Kft-nél

- Támogatás összege: 11 420 804 Ft

- Támogatás mértéke: 100%

- Tartalom:

A pályázó egy tipikus innovatív, a tudásra építő kisvállalkozás, amely Somogy megye legnagyobb, a Dél-Dunántúl egyik legismertebb állatorvosi vállalkozása, amely hírnevét a nyújtott szolgáltatások minőségének, illetve a kiemelkedő eszközparknak köszönheti.

A cég vezetője Dr. Gippert Róbert, aki a tavalyi évben az év állatorvosa címet nyerte el, illetve alkalmazásra kerül a cégben több állatorvos, illetve segéd. Ki kell emelni azt, hogy a cég a folyamatosan változó piaci körülmények ellenére - sőt kijelenthető, hogy a megfelelő üzleti döntéseknek köszönhetően pont emiatt - egyre nagyobb részt tudhat magáénak a kisállat-gyógyászati piacból, mivel a cégvezető folyamatosan fejleszt, így egyre kevesebb konkurens található a megyében.

A pályázó felismerte azt, hogy a létszám bővülésében nem elsősorban a magas végzettség, sokkal inkább a megfelelően betanított kollégák lehetnek racionális döntés, mivel az orvosi kapacitás megfelelő, azonban a nekik segítő, illetve a tevékenységet kiegészítő kollégák létszáma terén már hiány mutatkozik. Ezért döntött úgy a pályázó, hogy jelen projekt keretében 4 fő fiatal gyakornokot alkalmaz, 3 fő állatgondozót és 1 fő pénzügyi- számviteli ügyintézőt, akiknek a betanításához 2 fő mentor is alkalmazásra kerül, a cég állományából (Dr. Gippert Róbert, Dr. Vlaskality László).

A gyakornok munkaköre szerint, 3 esetben állatorvosi asszisztensként kerülnek foglalkoztatásra az állatgondozó végzettségű fiatalok, akik az állatorvosok mellett az állatok kezelésében segédkeznek. Közülük 2 fő Dombóváron, 1 fő pedig Kaposváron (Hunyadi János u. 5.) lesz alkalmaz. Emellett 1 fő számviteli szakügyintéző kerül alkalmazásra, aki a pénzügyi folyamatokban (számlázás, számítógépes raktárkészlet vezetése, bevételezés és iratrendezés) segíti a céget, mentora az a kolléga lesz aki eddig egymaga ezzel a területtel foglalkozott. Megvalósítási helyszín: 7200 Dombóvár, Kórház utca 120., HRSZ.: 4601/15. A cég feltett szándéka továbbfoglalkoztatni a fiatalokat a 4,5 hónapos időszakot követően is.

Az eszközök a projekt megvalósításához elengedhetetlenül szükséges fejlesztések. Beszerzésük hozzájárul a megfelelő gyakornoki munkafeltételek biztosításához, ugyanis gyakornokaink napi munkavégzésük során, rendszeresen használni fogják az eszközöket. Nélkülük cégünk nem tudna igazán a gyakornokok szakmájába vágó feladatot adni, mivel csak kisegítő munkát tudnának ellátni. A gyakornoki munkahelyek kialakításához szükséges korszerű eszközök beszerzése is azt a célt szolgálja, hogy gyakornokaink modern munkakörnyezetben végezhessék napi feladataikat, ami hozzájárul megfelelő szakmai fejlődésükhöz. Vállalati kapcsolattartóink szakmai rutinjával támogatva, munkatapasztalatot szereznek, ezáltal munkaerő-piaci kilátásaik és foglalkoztatási esélyeik jelentősen javulnak.

Cégünk számára is hasznos a projekt, mivel a gyakornokok jól képzettek és a legújabb szakmai tudással rendelkeznek. Párosulva kollégáink hozzáértésével, nagy fejlődést hozhat a szervezetnek.

- Tervezett vagy tényleges befejezési dátum: 2018.06.30.
- Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00851

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.
Bővebb információ Elfogadom